27/06/19

Анимирани филхармонијски спектакл 30. јуна

Београдска филхармонија заједно са шефом-диригентом Габријелом Фелцом, изводи Дизнијеву Фантазију уживо у новом термину, у недељу 30. јуна од 20.30. Иако је све било спремно за концерт на отвореном који је био заказан за 23. јун, а потом одложен због временске непогоде, Филхармонија је успела да компликовану продукцију помери за наредну недељу.

Трећи концерт на отвореном Београдске филхармоније је догађај коме се радују све генерације. А за најмлађе је припремљено мало такмичење – позивају се клинци да се маскирају у омиљене Дизнијеве јунаке и да користећи хештег #бгф_фантазија поставе слике на Инстаграм. Најкреативнијих 100 малишана биће награђено филхармонијским издањима за децу.

Београдска филхармонија се захваљује за све поруке подршке које је добила поводом одлагања концерта и позива бројну публику на музички пикник, овај пут под ведрим небом. Улази на концертну локацију су из Улице Ушће и Булевара Николе Тесле, капије се отварају три сата раније, од 17.30, а 105 музичара ће испод великог екрана свирати чувене нумере класичне музике које прате најлепши анимирани спектакл свих времена.