07/03/19

Нови концерти за бебе одржаће се од 1. до 5. априла у Београдској филхармонији, а подела улазница ће бити у понедељак, 18. марта од 10 часова на благајни институције (Студентски трг 11). Због огромног интересовања за бебеће концерте, Београдска филхармонија ће у априлском циклусу свирати чак десет концерата за најмлађе, и то од понедељка до петка у терминима од 11 и 12.30. Делиће се једна улазница по особи, а важи за једну бебу са пратиоцем.

Повећан број термина је добра вест за све оне који су покушавали да дођу до улазница чекајући у дугачким редовима испред Филхармоније.

И овога пута, биће отворен термин за пријаву путем имејла што је погодно за родитеље који не живе у Београду. Пријаве за овај термин, (5. април у 11 часова), биће отворене 19. марта, тако што ће првих 50 мејлова који од 10 часова ујутро стигну на адресу karte@bgf.co.rs добити потврду о присуству. Потребно је навести име и презиме родитеља, а улазница је искључиво за једну бебу са пратиоцем.

Такође молимо да наведете да ли беба има дозволу да се фотографише за потребе промоције концерта на друштвеним мрежама и у медијима.

И овог пута оркестар изводи Симфонију успаванки заједно са диригентом Александром Којићем, а Филхармонија наставља са концертима за бебе и у наредној сезони са новим репертоаром.